Voor alle transport van auto's, schade auto's, oldtimers en caravans

Voor het transport van auto's, schade auto’s, importauto’s, bestelbussen, caravans, campers, motors  en oldtimers is Sinke Autotransport Service uw autotransporteur.

Wij verzorgen op korte termijn en tegen gunstige tarieven transport binnen Nederland, van en naar Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Frankrijk, Luxemburg, België, Engeland, Tsjechië, Hongarije, Polen en de Scandinavische landen Finland, Zweden, Noorwegen en Denemarken.

Een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel. Door het bieden van een directe communicatie en een flexibele manier van werken garanderen wij u een optimale service.

De door ons gebruikte autotransporters zijn voorzien van een lier en ander gereedschap, zodat wij ook schade auto’s kunnen vervoeren.

Heeft u speciale wensen, leg ze ons voor en wij zullen er alles aan doen dit voor u te regelen. U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Uiteraard beschikken wij over de benodigde vergunningen en zijn uw transportopdrachten aan ons verzekerd volgens de Algemene Vervoersvoorwaarden Autotransport (AVCM binnenland en CMR buitenland)

Samen met ons team goed geschoolde en zeer ervaren autotransport chauffeurs zijn wij uw ideale partner als het om vervoer van uw rollend materieel gaat; via het menu kunt u zich nog beter informeren over onze specifieke diensten.

Heeft u vragen of wilt u een offerte neem dan contact met ons op.

Extra informatie of een speciale vraag? Neem contact op!

Sinke Autotransport Service
Schuttershofstraat 5
4434 AT Kwadendamme

info@autotransport-sinke.nl
www.autotransport-sinke.nl

Niwo: 060085395
KVK: 22060740
BTW: NL8155.88.574.B01

Tel. 06-51 81 40 50